Boka tid hos din massör

Hos mig kan ni betala kontant, med kort eller via Swish! 

Avbokning skall ske senast 24h innan bokad tid. Utebliven tid debiteras!

Massagebehandlingar och Kroppsbehandlingar:

Massageterapeutiska behandlingar
Genom olika behandlingstekniker behandlas värk och stelhet i både över- och underkroppen. Behandlingen fungerar både i akut och i förebyggande syfte.
Kontakta mig så diskuterar vi ditt behov!
60 min 890 kr, 45 min 800 kr,30 min 570 kr

Svensk Klassisk massage (30/45/60 minuter)
Unna dig en avslappnande hel- eller halvkroppsmassage. Massagen löser upp muskelspänningar och ökar syresättningen i kroppen samt frisätter rogivande hormoner.
60 min 890 kr, 45 min 800 kr, 30 min 570 kr

Lymfmassage
Lymfmassage är en lugnande behandling som ger goda resultat vid till exempel svullnader och domningar i armar och ben, celluliter samt trötthetssymptom. Lymfmassage stimulerar lymfsystemet att föra ut överskottsvätska och slaggprodukter ur kroppen. Trögt lymfsystem orsakas bland annat av spända muskler, ärrbildning, mediciner, gluten, e-ämnen, stress, oro, stillasittande arbeten och inaktivitet. Lymfmassagen består av strykningar, djupandning och lätta tryck i lymfflödets riktning och ibland något djupare grepp för att lösa upp stopp och fibroser. Behandlingen är en blandning av strykningar i lymfflödets riktning, muskelmassage, andning och tryck.
90 min 1260 kr (3 gånger 3650 kr)

Reiki healing
Reiki är en gammal kunskap som kommer från Japan och Tibet. Reiki healing är en mjuk och effektiv behandlingsmetod som återsakapar balans och harmoni i störda kroppsenergier och påskyndar kroppens egen läkningsprocess. Reiki frigör även stress och förbättrar sömnen. Behandlingen utförs liggande med kläderna på.
60 min 890 kr

Distanshealing Reiki 30 min
Healingen utförs på distans och du ligger ner bekvämt hemma hos dig själv på ett klockslag som vi kommit överens om.

Behandlingen tar 30 minuter och jag återkopplar efteråt via sms eller messenger.

Reiki är en gammal kunskap som kommer från Japan och Tibet. Reiki healing är en mjuk och effektiv behandlingsmetod som återsakapar balans och harmoni i störda kroppsenergier och påskyndar kroppens egen läkningsprocess. Reiki frigör även stress och förbättrar sömnen.
30 min 800 kr

Bioenergihealing
En metod där man med hjälp av beröring och tankens kraft ökar energin i kroppen och tar bort spänningar och blockeringar. Denna behandling kan man minska huvudvärk och andra smärtor samt hjälp mot sömnlöshet, rädslor, oro och stress. Behandlingen är mycket behaglig och avslappnande och består bland annat av en välgörande och effektiv bioenergetisk stretch av hela kroppen. Bioenergihealing bygger på en kombination av TAO healing, tibetansk healing och forntida ryska healingmetoder.
60 min 890 kr

Gravidmassage

Jag är diplomerad terapeutisk gravidmassör och kan behandla dig som är gravid med problem som till exempel foglossning, bäckenbesvär, rygg- och sätesbesvär, svullna ben och fötter samt ödem. När din mage växer ligger du bekvämt på mage i en gravidkudde.
60 min 890 kr

Cellulitbehandling
Den främsta orsaken till celluliter är dålig blodcirkulation samt ett trögt lymfflöde. En försämrad cirkulation leder till att slaggprodukter samlas i vävnaden och till slut kan celluliter bildas. Koppning förbättrar cirkulationen vilket gör att celluliter minskar och huden blir mjukare och slätare. Koppningsmassage utförs genom att silikonkoppor dras över huden. Det är ett mycket effektivt sätt att öka cirkulation av blod och lymfa i ett område. Rekommendationen är tre månaders behandling varannan vecka med kompletterande egenbehandling.
30 min 570 kr

Presentkort

Ge bort en kroppsbehandling till någon du tycker om!
60 min 890 kr, 45 min 800 kr,  30 min 570 kr

blommor

IR-bastu!

Hos Fjällmassage kan du nu boka infraröd bastu! Rekommendationen är 15 – 30 min per tillfälle, gärna i samband med en massageterapeutik behandling! Du bastar iförd underkläder/badkläder. Bastun rymmer 1 – 2 personer. 

 

En långvågig infraröd bastu skapar en mängd olika positiva effekter. Den djupgående uppvärmningen av muskler och inre organ leder till ett ökat blodflöde och en stimulering av immunförsvaret. Bastun används både till att förebygga och efterbehandla olika behov som tex: stela muskler och leder, träningsvärk, reumatisk värk, hudproblem.

Den infraröda värmen ökar blodcirkulationen samt lymfflödet i kroppen. Detta reducerar celluliter och minskar svullnader. Värmen är avstressande & avslappnande och gör att hormonet serotonin ökar i kroppen. Den infraröda värmen förbättrar hjärt-kärl konditionen samt stärker immunförsvaret. Den kraftiga svettproduktionen ger en effektiv utrensning av slagg/toxiner av kroppen samt förbränner kalorier (upp mot 600 kcal/30 min).

 

Råd inför bastubadet:
• Ät inte precis innan bastubadet
• Se till att få i dig vätska före, under och efter bastubadet

 

När ska jag avstå IR-bastu?

Vid akut pågående infektion, feber eller skov.
Under pågående cancerbehandling.
Vid graviditet (kan ge obehag vid ökad kroppstemperatur och blodcirkulation).
Om du har konstgjorda leder eller andra kirurgiska implantat.
Vid hjärtsjukdom.
 

Pris:

15 min 1 pers 150 kr

15 min 2 pers 250 kr

30 min 1 pers 300 kr

30 min 2 pers 500 kr

Klippkort 5 x 30 min 1200 kr

 

Hör av dig till mig så skräddarsyr vi ditt behov!

Elever på grundskola och gymnasium
Elever på grundskola och gymnasium har lägre pris på 60-minuters behandlingar.
Grundskola 750 kr, Gymnasium 800 kr

Företagsmassage
Jag utför även behandlingar på plats hos företagskunder.
Kontakta mig för offert!

Välkommen att boka tid